Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Funderingsbekisting

Producten > Funderingsbekisting

Laane Trading levert een groot aantal standaard en niet standaard oplossingen in verband met funderingen.
In niet geïsoleerde funderingsbekistingen zijn wij met vezelcementplaat en Corriform marktleider.
In geïsoleerde funderingsbekistingen zijn wij een firma die oplossingen bied voor niet standaard afmetingen of problemen.
Voor standaard EPS funderingsbekistingen moet U niet bij ons zijn maar bij onze collega.

Uit overtuiging wordt er in de grond door ons alleen gewerkt met XPS isolatie omdat hierbij, ook na vele jaren, de isolatiewaarde gegarandeerd is.
Alle bekistingen die wij leveren hebben gemeen dat de factor arbeid geminimaliseerd wordt waardoor ook de foutfactor afneemt wat tot gevolg heeft dat de kosten dalen.
Al onze bekistingen worden op maat geleverd volgens Uw wensen.
Wij staan U graag terzijde bij de keuze van de juiste bekisting voor het juiste doel.

 

Geïsoleerd

 

 

Vloerplaat: De vloerplaat bekistingen worden gebruikt om een absoluut koudebrugvrije constructie te maken. Ze worden gemaakt van drukvaste Styrodur XPS platen, hebben een hoge verwerkings-snelheid en zijn snel leverbaar.

 

Balken: Deze balkbekistingen worden voornamelijk gebruikt voor niet standaardafmetingen die door ons op korte termijn tegen concurrentiele prijs geleverd kunnen worden.

Niet-Geïsoleerd

 

 

Polypropyleen: Deze bekistingen zijn uitermate geschikt voor het bekisten van paalkoppen en balken. Grootste voordeel is dat ze licht zijn in de verwerking en vele complexe vormen op korte tijd bekist kunnen worden. Natuurlijk zijn hiermee ook gas of vloeistofdichte bekistingen mee te maken.

 

Vezelcement: Vezelcementplaat bekistingen zijn buitengewoon geschikt als vrijstaande bekisting voor afwijkende maten waarbij een deel van de bekisting in het zicht blijft of boven het maaiveld zit.