Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Links

Links

Op deze pagina vind je aanverwante sites of sites die nuttige informatie verstrekken in verband met beton, bekisting of betonproducten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar de links verwijzen.

 

Beton.NET: Is een initiatief van de Betonvereniging. Op deze site kunt u zoeken naar producten en diensten die bedrijven en organisaties in de betonwereld aanbieden.

Betonvereniging: Informatiesite over alles wat met beton te maken heeft

Cement&BetonCentrum: Het Cement&BetonCentrum behartigt de gemeenschappelijke belangen van de toonaangevende cementindustrie�n met een commercieel belang op de Nederlandse markt. Doelstelling is het gebruik van cement in Nederland te bevorderen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

Greenpeace: Informatiesite met nuttige informatie i.v.m. isolatie en milieu

ICONORM : maker van geprefabriceerd isolatie-elementen

Link naar LohrElement

LohrElement: Deze link leid naar LohrElement in Duitsland. Hier vind u het programma en de leveringsmogelijkheden voor Duitsland van LohrElement verloren bekisting.

Link naar NBD-online

NBD-omline (Nederlandse Bouw Documentatie): Productinformatie en leveranciersinformatie voor de bouw.

Link naar PassiefhuisMarkt.be

De website PassiefHuismarkt.be biedt een compleet podium voor iedereen die zich bezighoudt met producten en diensten op het gebied van passief en energiezuinig bouwen.

Link naar Passiefhuis Platform

Passiefhuis Platform: Is een vzw samengesteld uit toonaangevende actoren en instellingen uit de bouwwereld. Zij vertonen stuk voor stuk engagement met betrekking tot energiebesparing en duurzame technologische ontwikkeling.

 

Mocht u zelf een link naar uw site willen hebben neem dan kontakt op met: webmaster@laane.be