Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2002 > December 2002

Nieuws Flash

December 2002

Prettige feestdagen en een gezond 2003

Lintsesteenweg 60 ~ B-2500 Lier ~ tel +32 (0)3 488 11 78

Door de vorst komt de (ruw)bouw langzaam tot stilstand en wordt het tijd om vernieuwingen in de bouw te bekijken of het niet beter is deze toe te passen of op de traditionele manier verder te gaan.

Traditioneel worden in Belgi� veel lintelen op de bouw gestort. Vaak onge�soleerd wat nare koudebruggen en daarmee vaak schimmelvorming in de woning tot gevolg heeft. Wanneer er ge�soleerd wordt , wordt dit meestal aan de binnenzijde gedaan, wat bouwfysisch niet juist is en de koudebruggen niet voorkomt. Ook komt het nog voor dat de gevelstenen als bekisting voor het linteel gebruikt worden waardoor het dauwpunt aan de binnenzijde komt te liggen.

Voor al deze problematiek is er een oplossing in de vorm van geprefabriceerde linteelbekistingen bestaande uit XPS en vezelcementplaat. Hiermede worden alle nadelen van de traditionele methoden in verband met de koudebruggen en isolatie opgelost. Neem hierbij de voordelen van een gemakkelijkere afwerking, de snellere verwerking, de ge�ntegreerde vloerrandbekisting en de gunstige prijs is het te overwegen om deze methode van bekisten als architect voor te schrijven.

Natuurlijk zijn er korte levertijden en alles wordt exact op maat gemaakt zodat elke combinatie tussen XPS en vezelcementplaat mogelijk is. Bovendien is door de unieke verankering-constructie van binnen en buitenzijde van de bekisting een zijdelings afschoren niet meer noodzakelijk.

Lastenboekbeschrijvingen, foto's en technische documentatie over dit en onze andere producten vindt U op onze website.

Dit jaar hebben wij besloten niet meer naar Batibouw te gaan omdat deze beurs een teveel op particulieren gericht evenement geworden is.

Wij staan wel op de Bouwbeurs in Utrecht die plaatsvindt van 3 tot 8 februari 2003. Wij willen U deze beurs warm aanbevelen in verband met de vele deelnemers die technische informatie en oplossingen geven voor probleemgebieden in de bouw.

Om de kosten voor een beursbezoek voor U te beperken stellen wij U graag inkomkaarten en parkeerkaarten ter beschikking voor de bouwbeurs in Utrecht. Graag een e-mail aan beurs@laane.be met uw volledige adresgegevens en gewenst aantal kaarten en wij zorgen dat U de kaarten ruim voor beursbegin in handen zult hebben.

Om een indruk te krijgen van de bouwbeurs in Utrecht kunt U misschien de virtuele catalogus eens bekijken op de volgende website: http://www.bouwbeurs.nl

Rest mij nog U prettige feestdagen en een gezond 2003 te wensen met vele nieuwe plannen en mogelijkheden.

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax 03 488 1183
Tel 03 488 1178

Verdere informatie: info@laane.be