Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2003 > Augustus 2003

Nieuws Flash

Augustus 2003

Start


Laane trading BVBA zal aanwezig zijn op de betonvakdagen in Hardenberg op 2, 3 en 4 december 2003 !

 

Nu een wat kalmere periode in de bouw is aangebroken in een voor de bouw toch wel zwaar jaar is het passend te denken aan vernieuwende methoden die kostenbesparend kunnen werken. Momenteel zijn er vakmensen voldoende en er komen er steeds meer beschikbaar op de arbeidsmarktmarkt. Dit betekent echter niet dat de mensen die U nodig hebt, beschikbaar zijn. Als voorbeeld kunnen wij hier de bekisters nemen. Goede bekisters zijn en blijven schaars.

Er zijn nog talloze zaken die bekist moeten worden op de traditionele manier omdat of systeembekistingen door hun gewicht of formaat niet toepasbaar zijn of omdat de vormen te gecompliceerd zijn. Hierbij kunnen wij denken aan bijvoorbeeld paalkop-, en sleuf-funderingen.

Omdat wij altijd bezig zijn met innoverende technieken hebben wij in ons programma Corriform PVC bekistingen opgenomen. Deze uit Engeland afkomstige geprefabriceerde bekistingen worden op bijna elke gewenste maat binnen 10 werkdagen geleverd tegen een zeer concurrentiele prijs. Dit is dan ook de sleutel tot succes dat deze bekistingsvorm bij onze overzeese collegabouwers heeft.

Corriform bekisting is op die plaatsen lonend inzetbaar waar bekisters echt timmerwerk moeten maken of andere vormen van geprefabriceerde bekistingen moeilijk of niet inzetbaar zijn. Hier kan men denken aan het gewicht, de vorm of de belastbaarheid.

Door het lichte materiaal, de eenvoudige verwerkbaarheid, de korte levertijd en de goede service tot op de bouwplaats is dit een zeer goed alternatief voor het bekisten met traditionele bekistingsmethoden. Bovendien is de hoeveelheid afval zeer beperkt. Behalve de normale funderingsbekistingen zijn behoren ook vloeistofdichte bekistingen  tot de mogelijkheden.

Het bekisten is het beste te vergelijken met het samenvouwen van een kartonnen doos. Alle vouwen en sneden zijn geprefabriceerd waardoor de bekistingvorm altijd juist is. Een kind kan de was doen!

Op de pagina funderingsbekistingen, onge�soleerd, krijg je een goed beeld wat mogelijk is met Corriform.

Natuurlijk sturen wij U op aanvraag ook graag een foldertje op van deze revolutionaire manier van bekisten.

Om dit bijzondere materiaal te introduceren kunnen wij Corriform, ongeacht de vormen en hoeveelheid, tijdelijk aanbieden voor een prijs van � 9,99 M� , gerekend over de netto M� bekistingsoppervlakte, franco bouwplaats. Dit is natuurlijk inclusief afstandhouders, bevestigingsmateriaal, bouwtekeningen en verwerkingsinstructies op de bouwplaats!

In afwachting van Uw prijsaanvragen of reactie verblijft,

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178

Verdere informatie: info@laane.be