Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Nieuws Flash

Nieuws > Nieuws flashes 2008 > Augustus 2008

Goed geïsoleerd koudebrugvrij bouwen


Omdat U sterk betrokken bent bij het energiebewust bouwen cq het bouwen van laagenergie woningen of passiefhuizen is het voor U misschien interessant te weten dat Lohrelement sinds kort een passiefhuis gecertificeerde vloerplaat bekisting heeft.

Het Duitse Passivhaus Institut Dr. Wolfgang Feist heeft de vloerplaatbekisting als koudebrugvrije aansluiting gecertificeerd. Het certificaat en het testbericht staan in het downloadbereik van onze website

De vloerplaatbekisting bestaat uit het groene drukvaste Styrodur isolatiemateriaal van BASF dat een toelatingscertificaat met nummer Z-23.34+1325 heeft om gebruikt te worden voor lastafdragende doeleinden. Dit verloren bekistingsmateriaal wordt exact op maat en volgens Uw eisen op de bouw als bouwpakket voor de verschillende mogelijke constructies aangeleverd waardoor korte bouwtijden gegarandeerd worden. Zo goed als elke vorm is mogelijk, zelfs rondingen.

De funderingsplaten zijn leverbaar voor houtskeletbouw, betonbouw en klinkerbouwwerken op volle grond of op ene paalfundering.

Voor het maken van een offerte hebben wij een set tekeningen nodig met minimaal een aansluitdetail vloerplaat / wand en de isolatiedikte onder en aan de zijkant van de funderingsplaat. Natuurlijk weten wij ook graag welke lasten er op de isolatie verwacht worden.

Iconorm

Laat U verassen door de vele mogelijkheden en grote ervaring die Lohrelement U biedt op het gebied van koudebrugvrije constructies tegen betaalbare prijzen.

Dit begint met een gefundeerde offerte en eindigd met het leveren van verwerkings instructies op de bouwplaats. All inclusive.

 

In afwachting van uw reactie verblijft,

Met vriendelijke groeten,

Willem Jan Laane Trading Bvba
Lintsesteenweg 60
B-2500 Lier
Fax +32 (0)3 488 1183
Tel +32 (0)3 488 1178
e-mail info@laane.be