Laane Trading Bvba - Lintsesteenweg 60 - B-2500 Lier
Nederlands English

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Laane Trading« is een internationaal georiënteerde handelsfirma gespecialiseerd op twee gebieden met als voornaamste werkingsgebied de Benelux en de UK.

Allereerst de levering van verloren bekistingen bestaande uit vezelcementplaat, XPS of polipropyleen en als tweede de verkoop van sandwichelementen Iconorm elementen voor (meestal) verticaal of horizontaal gestorte wanden.

De verloren bekistingen van Corriform« bestaan uit kunststof (polipropyleen) en zijn specifiek geschikt voor het bekisten van balken en paalkoppen. Door de gemakkelijke verwerkbaarheid van het materiaal zijn vloeistofdichte, gasdichte en ronde bekistingen mogelijk naast alle standaardvormen. Corriform« bekistingen kunnen in ge´soleerde of niet ge´soleerde vorm geleverd worden.

De verloren bekistingen bestaan altijd uit combinaties van vezelcementplaat en XPS. Hiermede worden vloerrand bekistingen, zwaluwstaartplaten, lateibekistingen, kolommen, balken, funderingen en vele andere bekistingvormen gemaakt. Belangrijkste doel bij de verloren bekistingen is een beter resultaat te leveren voor een lagere prijs. Ook de leveringen van op maat gezaagde vezelcementplaten voor bijvoorbeeld de afsluitingen van dagkanten in holle wanden behoren tot het programma.

De ge´soleerde en gewapende isolatie-elementen van Laane Trading« dienen voor het maken van ge´soleerd één of tweezijdig zichtbeton. Door de gepatenteerde combinatie van wapening, afstandhouders en isolatie is het mogelijk om met elk systeemkist van elk merk sandwichpanelen te maken tegen een aantrekkelijke prijs.Met systeemkisten bedoelen wij bekistingen van bijvoorbeeld Peri, Cometal, Doka, Paschal, Fast, Noe en Thyssen.

Door de gewapende isolatie-elementen in een batterijbekisting toe te passen kunnen prefab elementen gemaakt worden waar niet alleen alle nutsvoorzieningen aangebracht kunnen worden maar waar ook betonkernactivering tot de mogelijkheden behoort. Door batterijbekistingen te gebruiken wordt een grote mate van flexibiliteit bereikt wat prefab bouwen voor kleinschalige bouw op een betaalbare manier mogelijk maakt. Bovendien kan in een batterijbekisting eenvoudiger architectonisch beton gemaakt worden dan in een systeembekisting omdat de externe omstandigheden beter controleerbaar zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat systeembekistingen niet bruikbaar zijn; integendeel zelfs.

Alle elementen die Laane Trading in zijn programma voert, hebben een paar zaken gemeenschappelijk: Kosten reduceren en verlichten van de werkomstandigheden.

Door de eenvoudige structuur van Laane Trading is een hoge flexibiliteit en betrouwbaarheid voor U als klant aanwezig waardoor Uw bouw-, en productiesnelheid positief be´nvloed wordt.

Willem Jan Laane.